Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Moderatorem na Forum. Wejdź i zobacz !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O mnie: Mam na imię Mateusz. Mam 17 lat. Mieszkam w Lesznie wielkopolskim. Uwielbiam grać w Piłkę Nożną, słuchać rapu, pobawić się w Photoshopie. 

Dlaczego ja ? Traktuję wszystkich tak samo, tzn. Kolegów/nowych Użytkowników traktuje tak samo. Jestem osobą sympatyczną. Zawsze pomagam na forum, mimo że nie jestem Moderatorem. Byłem już Moderatorem, lecz nie lubię Administratorów, którzy postawią serwer i mają go już gdzieś. Tak się stało na jednym Forum. 

Dowód, że miałem Moderatora. 

2d6y.jpg

Kontakt: GG-49698672

gyld.jpg

Opublikowano

Miałeś Kid moderatora na tydzień tam i sie nie spisałeś dawałeś warny za słowa "haha" ... Jestem na nie !

Nie dawałem warnów za takie cos kolego. Wszystko miałeś wyjaśnione w ostrzeżeniu. 

gyld.jpg

Opublikowano

Powiem tyle, lecisz wszędzie na range, czyli typowy moderator, dostanie gdzieś - ok, jest gdzieś indziej okazaja - leci jak upośledzony.

3 x nie dziękujemy.

Opublikowano

Powiem tyle, lecisz wszędzie na range, czyli typowy moderator, dostanie gdzieś - ok, jest gdzieś indziej okazaja - leci jak upośledzony.

3 x nie dziękujemy.

Nie lece na range kolego. Nie będę w teamie z ludźmi, którzy mnie olewają/mają serwer w dupie. 

gyld.jpg

Opublikowano

Nie lece na range kolego. Nie będę w teamie z ludźmi, którzy mnie olewają/mają serwer w dupie. 

Byłeś KidModeratorem na serwerze Alvador/Syf i równocześnie leciałeś na Asyrie, hmm? Powiedziałem Ci że rekrutacja jest off więc znowu poleciałeś gdzie indziej.

Takie małe uprzedzenie jakbyście brali go na "KidModa" już lepiej dać znajomego, jego nie polecam, zresztą to chyba ten pacan od Tineshi.

@w dodatku rzyciowy odpis.

Opublikowano

Byłeś KidModeratorem na serwerze Alvador/Syf i równocześnie leciałeś na Asyrie, hmm? Powiedziałem Ci że rekrutacja jest off więc znowu poleciałeś gdzie indziej.

Takie małe uprzedzenie jakbyście brali go na "KidModa" już lepiej dać znajomego, jego nie polecam, zresztą to chyba ten pacan od Tineshi.

@w dodatku rzyciowy odpis.

Wasz Asyria to jest syf. Na ShoutBox nawet admini przeklinali, bo nie wytrzymali. Poleciałem gdzies idzije, bo ten syf padł, forum ledwo sie trzymało :) 

gyld.jpg

Opublikowano

Wasz Asyria to jest syf. Na ShoutBox nawet admini przeklinali, bo nie wytrzymali. Poleciałem gdzies idzije, bo ten syf padł, forum ledwo sie trzymało :) 

Widać jaka ma kulturę, nie polecam, idiota z TIneshy. :(

Opublikowano

Natomiast ty kulturę masz ogarniętą w 100%. Nie grałem na żadnej Tineshii. Pomyliłeś mnie kolego z Gareth'em, który teraz ma nick Fattalny. 

gyld.jpg

Opublikowano

Twój fragment jak przeczytałem to oczy bolą... Nie dość, że nie ogarniasz podstaw poprawnej polszczyzny, to nawet nie potrafisz składać sensownych zdań.

"O mnie" to nic się nie dowiedziałem, wszyscy w naszych czasach są podobni. Wiem o Tobie tyle, ile sam zdołałem się domyśleć przed przeczytaniem. 

Tak szczerze Ci chłopie powiem, to iż wklejasz zdjęcia, że masz moda o niczym nie świadczy. Liczy się jak Ty jesteś, a nie ile razy miałeś posadę. Równie dobrze można

być na każdym forum modem, dla ss'ów. 

Twoje zdania jakoś nie trafiają do mnie, szczególnie, że starasz się uświadamiać ludziom ich błędy na siłę, szczególnie iż każdy robi jak mu się podoba.

Przykro mi ale dałeś mi odnieś negatywne wrażenie.

Pozdrawiam i życzę powodzenia. 

Opublikowano

Nie było go na Tineshy, sory :(

@top, masz jakiegos ts? Watpie zeby 17 latek tak pisał ^_^.

Nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...